УСЛОВИЯ ЗА ПОКУПКА И ДОСТАВКА НА КНИГАТА „АЗ, БЕЗРАБОТНАТА…?!“ ЧРЕЗ САЙТА WWW.DIANASTAS.COM

Стоките, поръчани от сайт www.dianastas.com, се доставят с куриер до адреса, указан при заявката. След телефонен разговор за потвърждaване на Вашата поръчка продуктите биват предадени на куриер. Прегледът, одобрение на продуктите и заплащането им се извършват при доставката.

Поръчка:

За да бъде оформена и потвърдена поръчката на книгата „Аз, безработната…?!“, е нужно да бъдат коректно изпълнени следните етапи:

– Име и фамилия на поръчващия;

– Указване на актуален мобилен или стационарен телефонен номер и/или и-мейл адрес за целите на доставката;

– Указване на населеното място, община и адрес за доставка или адрес на офиса на предпочитаната от Вас куриерска служба;

– Допълнителни изисквания относно доставката (ако имате такива);

– Брой екземпляри от книгата „Аз, безработната…?!“ , които бихте искали да закупите с една доставка;

– Потвърждение в сайта, че поръчката е приета.

След окончателно завършване на Вашата поръчка в специализираната форма за поръчка и натискане на бутон ПОРЪЧВАМ, става невъзможна корекцията и/или добавянето на допълнително количество продукти в същата поръчка. Затова Ви препоръчваме да прегледате внимателно попълнените данни и полета преди избирането на бутон Поръчвам. Всяка нова поръчка се таксува отделно и с нова сума на куриерската услуга! Сайтът не носи отговорност за грешки при попълването на формата за поръчка. Сайтът не носи отговорност за некоректно изпълнение на поръчката от страна на куриерската служба.

!!! Екипът ни отправя към Вас молба, след като получите пратката си, да проверите съдържанието й пред куриера, дали е запазена целостта на опаковката и дали не е нарушен търговският вид на книгата !!!

За чужбина нямаме възможност да изпълняваме поръчки към настоящия момент! Работим по въпроса.

Условия на доставка:

  • Доставки се извършават до всички населени места на територията на страната.
  • Продуктите, поръчани от този сайт, се доставят с куриер до адреса, който сте посочили в поръчката си.
  • Прегледът, одобрение на продуктите и заплащането им се извършват при доставката им.
  • Стойността на доставката е в зависимост от цените на куриерските услуги на предпочитаната от клиента куриерска служба и в зависимост от населеното място. Обикновено варира в рамките на 6-12 лв.
  • Доставки не се извършват в събота, неделя и официални празници.
  • Продуктите се изпращат само след потвърждение от клиента.
  • Поръчки в петък след 12:00, събота или неделя се обработват в понеделник.
  • Проверка на поръчките се извършва от 9:00 до 20:00 часа.
  • Поръчки, направени след 15.00 часа се обработват на следващия работен ден.
  • Цената на книгата, както и цените за доставка са в български лева и с включен ДДС.

При доставяне на повредена стока от куриерската фирма или несъответствие на стоката с придружения описа към нея, клиента трябва да сигнализира В МОМЕНТА НА ОТВАРЯНЕТО на пратката пред самия куриер.

Срок на доставка:

От зоната, в която попада Вашето населено място зависи срокът за доставка след предаване на пратката на куриерската служба. Срокът за доставка е между 2 и 5 работни дни за различните населени места. При потвърждаване на поръчката Ви, ще бъдете уведомени за точната дата на доставката. За София от 1 до 3 работни дни.

Цени за доставка:

Цената на доставката не е включена в цената на продуктите.  Стойността на доставката варира в зависимост от куриерската служба и вид услуга, предпочетени от клиента, както и от населеното място. Цената е в рамките на 6-12 лв.

Цената на доставка при поръчка на стойност под 50 лв. е за сметка на клиента. Доставката при поръчка на стойност над 50 лв. е безплатна за клиента.

Стоките поръчани от нашия сайт, се доставят с куриер до адреса, указан при заявяване на поръчката. След телефонен разговор за потвърждаване на Вашата поръчка продуктите биват предадени на куриер. Плащането, преглед и одобрение на продуктите се извършва в момента на доставката.

С прочитането на тези условия и в последствие използването на сайта www.dianastas.com за покупки, Вие, като клиент, безусловно се съгласявате с тях!!!

Ако не сте съгласни с посоченото по-горе, моля, не използвайте сайта www.dianastas.com!

С прочитането и приемането на тези условия купувачът декларира, че се задължава да не предлага онлайн книгата на други лица, тъй като това представлява закононарушение на авторските права върху книгата „Аз, безработната…?!“. Всеки установен случай на неоторизирано онлайн предлагане на книгата ще бъде преследвано чрез всички законови възможности!

При допълнителни въпроси или нужда от консултация, моля, свържете се с нас на посочените координати:  мобилен номер: +359 888 86 06 21,  e-mail: dianastas.com@gmail.com .